Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 234 m² bez realitkyZborovská, Kolín - Kolín, Středočeský Region

Zborovská, Kolín - Kolín, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 7,500,000


Nabízíme prodej funkcionalistické třípodlažní vily přímo od majitele, nově a vkusně rekonstruované se zahradou a garáží.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení ale i jako reprezentativní sídlo firmy.Vila se nachází ve výjimečně klidné lokalitě u vodárny ve vilové čtvrti Pražského předměstí.

V každém podlaží je situován samostatný byt. Celková užitná plocha domu je 234 m2.

Byt ve zvýšeném přízemí o dispozici 2+1 sestává z místnosti o výměře 38m2, místnosti o výměře 20 m2 s francouzským oknem a se vstupem na terasu a zahradu. Z této místnosti je vstup také do prostorné koupelny s vanou a do komory. V obou místnostech je položena plovoucí podlaha, v kuchyni, koupelně a předsíni je dlažba.

Byt v prvním patře sestává z tří místností, dvou pokojů o velikosti 18 m2 a 20 m2, kuchyně s prostornou jídelnou 20 m2, samostatného WC, koupelny s vanou a předsíní s vestavěnou skříní. Součástí bytu je balkon 5m2. V místnostech je položena plovoucí podlaha, v předsíni a v koupelně je dlažba.

Byt v třetím patře sestává z jedné větší místnosti 40m2 s připravenými rozvody na umístění kuchyňské linky. Z místnosti je vstup na velkou a prostornou terasu 25m2.

Celý dům je zateplen (nízké provozní náklady) a vkusně zrekonstruován. V ceně je nábytek (skříně, komody, psací stoly, postele, toaletky, pohovky, jídelní stůl s šesti židlemi atd.) Topení a ohřev teplé vody plynovým kotlem. Parkování je možné před domem bez problémů. Garáž je momentálně před rekonstrukcí.

Property Characteristics

Listing ID431169
LayoutOther
Floor3
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space234
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.