Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 241 m² without real estatePolitických vězňů, Prague - Nové Město

Politických vězňů, Prague - Nové MěstoEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 1,000


Pronájem kanceláří - 2 poradenská místa v luxusních kancelářích v centru Prahy

Nabízíme pronájem dvou poradenských míst v kancelářích investiční společnosti, minutu od Václavského náměstí, na lukrativním místě v ulici Politických vězňů.

Obě místa se nachází ve velké secesní místnosti (openspace pro celkem 4 kolegy) s původními malovanými stropy a balkonem. K dispozici dále veškeré sociální zařízení a dvě nádherné zasedací místnosti pro účely vašich schůzek (online rezervační systém).

O kancelářích: Naše kanceláře o celkové ploše 241 m2 využívají pouze 4 kolegové (+ 2 volná místa), z důvodu zachování příjemného - nerušivého prostředí pro klienty. Kanceláře jsou v secesním stylu (nádherné kazetové stropy, křišťálové lustry, dřevěné obklady…..), obohacené o vystavená umělecká díla (obrazy, porcelán) předních českých i zahraničních umělců. Prostory se skládají z recepce, openspacu, 2 velkých zasedacích místností, velkého sálu (vhodné pro přednášky, celovečerní eventy), velké chodby s úložným prostorem a sociálním zařízením (kuchyňka, 3x WC).

Pronájem: Jedno poradenské místo 8.000,- Kč/ měsíčně, cena je konečná a zahrnuje pronájem poradenského místa, možnost využívat zasedací místnosti, dále služby + internet.

Pište prosím na info@support4success.cz

Property Characteristics

Listing ID429492
LayoutOther
Floor2
Building typeOther
Plocha kanceláře241
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.