Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 192 m² bez realitkyManželů Starých, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský Region

Manželů Starých, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 6,450,000


Rodinný dům Šestajovice,

ulice Manželů Starých 1474

Pozemek 585 m2, zastavěná plocha 131 m2, užitná plocha 192 m2,

velký úložný prostor na půdě 75 m2.

Nabízíme Vám k prodeji precizně provedenou novostavbu velmi prostorného rodinného domu 5 +1 v příjemné lokalitě s komplexní vybaveností . V Šestajovicích byla otevřena nová mateřská a základní škola, je zde umístěno vyhlášené řeznictví, restaurace, obchody, kadeřnictví, lékař, pošta .

Výborná dostupnost do centra Prahy bus+metro Černý Most, případně vlak na Masarykovo nádraží. V sousedních Klánovicích je největší pražský les, příjemné restaurace a obchody, kulturní centrum Beseda s kinem a divadlem. K lesům u Labe je to 10 minut autem, koupání a rybaření Lhota, Borek , síť cyklostezek a.j.

Dům je postaven jako energeticky úsporný z cihelných bloků POROTHERM + zateplení 200 mm polystyrenu. Střecha- dřevěný krov s krytinou BRAMAC , pochozí podlaha půdy je z desek OSB . Okna jsou plastová českého výrobce firmy OTHERM s dekorem zlatý dub , vnitřní strana bílá, se zasklením izolačním trojsklem .

V přízemí domu se nachází garáž 23 m2 s vraty na dálkové ovládání LOMAX , obývací pokoj 26 m2, jídelna s kuchyní 26 m2 s přípravou na kuchyňskou linku a plynový či elektrický sporák a dveřmi pro výstup na velkou 20 m2 terasu.

Pracovna 13m2 ,koupelna 6 m2 s přípravou na sprchový kout, umyvadlo, pračku a sušičku, WC 3 m2, komora 5 m2, vstupní hala 8 m2, chodba 10 m2.

Do 1.patra vede dvojramenné schodiště 7 m2. V prvním patře jsou ložnice

14 m2, 19 m2, 23 m2 , velká koupelna 9 m2 s oknem přípravou na vanu, sprchový kout, umyvadlo a toaletu, topný žebřík s možností elektrického vytápění v létě . Finální vrstvy podlah, vnitřní dveře a vybavení koupelen není

provedeno, je ponecháno na individuálním provedení majitele.

Na půdě je velký úložný prostor o velikosti 75 m2 přístupný stahovacími schody z chodby. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel JUNKERS se zásobníkem na teplou vodu. V domě je nainstalován počítačový a TV rozvod do každé místnosti + kabelová příprava na zabezpečovací systém.

Rovinatý pozemek je oplocen bezúdržbovým drátěným pletivem potaženým

PVC, plot do ulice je z betonových tvarovek s dřevěnými výplňovými poli a

dálkově ovládanými vraty pro vjezd do garáže.

Property Characteristics

Listing ID428182
Layout5+1
Floor2
Building typeNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Floor space192
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.