Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 98 m² without real estateZrzavého, Prague - Řepy

Reserved
Zrzavého, Prague - ŘepyPartially equipped
PriceCZK 5,470,000


Nabízíme k prodeji slunný bezbariérový byt 3+1 v novostavbě z roku 2007 o velikosti 98m2 s prostornou předzahrádkou o velikosti 30m2 v ulici Zrzavého, Praha 6 - Řepy.

V bytě se nachází kuchyň se zabudovanou kuchyňskou linkou a samostatným ostrůvkem, který je propojen do obývacího pokoje (stavební úpravy z původně 4+kk na 3+1 byly provedeny na základě individuálních požadavků v době stavby celého komplexu). Dále 2 ložnice, 2 koupelny, samostatná toaleta a prostorná chodba se vstupními bezpečnostními dveřmi . V bytě je zabudováno podlahové topení. V ceně bytu je také garážové stání pod bytovým komplexem a sklad o výměře 2,26m2. V bytovém komplexu se nachází vnitroblok - zahrada s dětským hřištěm, přístupný pouze pro obyvatele komplexu.

V okolí je plná občanská vybavenost Billa - 50m, Mc Donald 50m, zastávka bus 164 - 20m (vedle komplexu), zastavka bus 180 - 150m, tram 9,10, 16 - 150m (dostupnost centra do 30min), letiště do 15min. Byt je vhodný pro rodinu s dětmi. V okolí se nachází mateřské školky i zakladní školy.

RK, prosíme, nevolat.

Property Characteristics

Listing ID427289
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha98
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.