Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Commercial property to rent 2+kk • 75 m² bez realitkyKateřinská, Prague - Nové Město

Kateřinská, Prague - Nové MěstoEquipped
Monthly rentCZK 20,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízíme přenechání pronájmu nebytového prostoru na Praze 2. Provozovna se nachází poblíž rušné ulice Ječná, nedaleko Karlova nám. (3 min.) a nám. I.P. Pavlova (3 min.). Vhodné jako vinotéka, obchod, atd..nebo i jako prostor pro únikovou hru s tajemnou atmosferou (sklepení). Prostor je situován ve dvou podlažích, 1.NP s vchodem do ulice a 1.PP – sklepení ze 13. stol. Prostory sloužili jako vinárna a poté jako pivnice, ale lze je využít i jinak. Celková výměra činí 75 m2. Kapacita cca 40 míst. Nebytový prostor prošel před několik a měsíci rekonstrukcí (interiér, rozvody, podlahy, apod.). V letních měsících je možné zbudování předzahrádky. Odstupné je ve výši 50.000 Kč. V případě rychlého a solidního jednání je vše na domluvě. SPĚCHÁ!!!

Nájemné činí 20.000 Kč/měs., ostatní poplatky 2.500 Kč a energie se převádí na nájemce (současně jsou zálohy nastaveny na 3.000 Kč).

Property Characteristics

Listing ID427183
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space75
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.