Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 81 m² bez realitkyŠlejnická, Prague - Dejvice

Určeno ke spolubydlení
Šlejnická, Prague - Dejvice
Monthly rentCZK 6,000


Hledám spolubydlící/ho do pohodlného bytu v domě z roku 1928. Pokoj bude volný začátkem prosince, po skončení částečné rekonstrukce. Je možné ho vybavit základním nábytkem: kvalitní rozkládací pohovka, pracovní stůl a další dle dohody. K dispozici je balkon, vestavěná šatna, obytná kuchyně, velká koupelna s vanou a standartní spotřebiče. WiFi internet a veškeré poplatky jsou v ceně. Metro A je 7 minut svižné chůze, tramvaj (8) a autobusy (107, 147, 131) jsou 200m. Uvítám společenského člověka se zájmem o jídlo a cestování, ideálně se zkušenostmi ze zahraničí. Momentálně studuji poslední ročník PEF a pracuji pro mezinárodní produkční společnost.

Searching for flatmate to a cosy late 1920's apartment close to Dejvická (metro, tram, bus, airport shuttle). It is now under partial restoration finishing end of November. Offering a separate room with entrance to a balcony and own cloakroom. Optional complete furnishing, wireless internet and all bills inclusive. I'm last year grad student working for an international production company, interested in food, architecture and travelling.

Property Characteristics

Listing ID42594
Layout3+kk
OwnershipPersonal
Floor space81
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.