Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 4+1 • 140 m² without real estateDědinská, Prague - Ruzyně

Dědinská, Prague - RuzyněEquipped
Monthly rentCZK 28,000

+ Service chargesCZK 6,000
+ Refundable depositCZK 60,000


Od října 2018. k pronájmu. RD po celkové rekonstrukci v klidné oblasti Ruzyně, Praha 6 u mezinárodní školy - terasa, podkroví, sklep, zahrada, garáž. Smlouva 1 rok.

Nabízím slunný a prakticky řešený rodinný dům. Skládá se ze 3 ložnic, kuchyně, obývacího pokoje, 2 koupelen, komory, šatny, prostorné předsíně a zahrady. Velké úložné prostory nabízí i podkroví a sklep. Garáž a zahradní přístřešek stojí samostatně na pozemku.

Kuchyň je plně vybavena linkou, ledničkou s mrazákem, sklokeramickou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnkou. Ve 2 ložnicích jsou velké vestavěné skříně, ze 3. je vstup na prostornou terasu. Podlahy plovoucí, parkety a dlažba.

Dům je v tiché a klidné lokalitě, která je vyhledávaná zejména rodinami a cizinci, kteří mají nedaleko zahraniční školu a školku. Dům je v těsné blízkosti přírodního parku Divoká Šárka (vodní nádrž Džbán) a obory Hvězda.

Autobusová zastávka 5 min, metro A Nádraží Veleslavín 3,5 km, metro B Zličín 8 km, přímý nájezd na pražský okruh, letiště 5km.V blízkosti je kompletní občanská vybavenost, včetně polikliniky, velkého nákupního centra OC Šestka a hobby marketu OBI.

Dům je zařízený, po dohodě možno nábytek odstranit.

From October 2018 - newly renovated house . 1 year contract.

International school nearby

The house is very sunny and practical solutions. It consists of 3 bedrooms, kitchen, living room, two bathrooms, closets, dressing rooms, a spacious hall and gardens. Large storage space also offers the attic and cellar. Garage and garden shed stands alone on the land.

The kitchen is equipped with a line, refrigerator, freezer, stove, oven, dishwasher and microwave. In the two bedrooms have large warderobes, the third is the entrance to the spacious terrace. Floating floors, parquet and tiles.

The house is in a quiet and peaceful area, which is popular mainly families and foreigners who have foreign near schools and kindergartens. The house is close to the natural park Wild Sarka (Džbán) and Hvězda.

Bus stop 5 minutes, metro A and train station Veleslavin 3.5 km, metro B Zlicin 8 km, direct raid on the Prague ring road, airport 5km.V close to civic amenities, including health centers, large shopping center Šestka and hobby market OBI.

The house is furnished.

Property Characteristics

Listing ID424904
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha140
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.