Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 279 m² without real estateSemechnice - Semechnice, Královéhradecký Region

Reserved
Semechnice - Semechnice, Královéhradecký Region
PriceCZK 700,000


Usnesením Krajského soudu v Hradci Králové č.j. KSHK 40 INS 6638/2014-B-9 ze dne 28.11.2014 v insolvenční věci dlužnice Šárky Nehybové bylo rozhodnuto o zpeněžení majetkové podstaty, a to:

-stavební parcela č.14, jejíž součástí je stavba Semechnice č.p.24

- pozemková parcela č. 225

- pozemková parcela č. 227/2

- pozemková parcela č. 227/3,

vše v obci a k.ú. Semechnice, zapsané na LV č. 287 pro obec a k.ú. Semechnice, u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, kat.prac. Rychnov nad Kněžnou.

V souladu s tímto usnesením nyní insolvenční správce nabízí shora uvedené nemovitosti k prodeji.

Nemovitosti jsou obývány dlužnicí a (pravděpodobně) i dalšími osobami. Dlužnice je nekontaktní, prohlídku nemovitostí neumožnila, nebude tedy možné ji provést ani v souvislosti se zpeněžováním.

Dle znaleckého posudku (znalci nebyl umožněn přístup do nemovitostí): Rodinný dům na okraji zastavěného území obce Semechnice, v blízkém sousedství areálu zemědělské výroby. Stavba se skládá z původní stavby a několika přístaveb, takže se pravděpodobně jedná o dvě samostatné bytové jednotky s vlastním příslušenstvím.Stavba je zděná z cihel se sedlovou střechou a plechovou krytinou. O vnitřní dispozici, vybavení a způsobu vytápění není ničeho známo, obě části stavby však zřejmě mají vlastní příslušenství a vytápění na pevná paliva. Před cca 10-15 lety částečná rekonstrukce (plastová okna, přístavek s toaletou). Součástí domu jsou vstupní přístavky, původní přístavek a veranda. Dále je na pozemku původní stodola zděná z kamene s dřevěnými výplněmi, přístřešek na dřevo, přístřešek na automobil a zděná stavba - kolna.V zahradě se nachází studna, z níž je odebírána voda. Dalším příslušenstvím je betonový bazén, přípojky vody (ze studny), přípojka elektro, zpevněné plochy a oplocení.Odpady jsou pravděpodobně svedeny do vyvážení jímky.

Zastavěná plocha: 279,20 m2

Celkem všechny pozemky včetně stavebního: 6.633 m2

Cena 700.000,- Kč.

Kontakt: lustikova@hkadvokati.cz

777088206, 774130081

Property Characteristics

Listing ID424545
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha279
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.