Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 90 m² without real estateNad štolou, Prague - Holešovice

Nad štolou, Prague - HolešovicePartially equipped
Monthly rentCZK 22,800

+ Service chargesCZK 1,250


Krásný slunný byt s výhledem na Hradčany, naproti Letenským sadům, po celkové kvalitní rekonstrukci (italské dlažby, dubové parkety), v secesním domě s výtahem. Dispozice s max. využitím podlahové plochy: prostorný dvojitý salon s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, s dvojokny s vyhlídkou na Pražský Hrad, 2 ložnice, 2 koupelny (jedna s vanou, jedna se sprchou, vždy s toaletou) + samost. toaleta pro hosty, šatna, trezor. Samostatné etážové topení, kabelové připojení UPC internet, telef. přípojka, satelit. Klidná lokalita s výbornou občanskou vybaveností: nákupní (supermarket Billa, nákupní ulice Milady Horákové), sportovní (hřiště, tenis, park), kulturní (muzea, galerie, kino), dopravní (spojení MHD: tram Letenské nám., metro A Hradčanská, metro C Vltavská).

Zálohy na plyn a elektrřinu se platí dodavatelům dle individuální spotřeby(nejsou zahrnuty v poplatcích). Byt přednostně k dlouhodobému pronájmu.

Property Characteristics

Listing ID424006
Layout3+kk
Floor5
Building typeBrick
Floor space90
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.