Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 46 m² bez realitkyStojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Stojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,200,000


Byt je orientován do zahrady ve vnitrobloku, není slyšet hluk z ulice. Originální interier bytu je navržený výtvarníkem, byt sloužil jako atelier. Po GO, bezpečnostní dveře, eurookna s bezpečnostní folií. V obýváku parkety, v ložnici a chodbě korek, v předsíni dlažba. Možnost internetu UPC. Byt se nachází ve vyhledávané čtvrti, v blízkosti 3 parků, plaveckého bazénu Kraví hora a hradu Špilberk. 10 min chůze do centra, výborná dopravní dostupnost.

The flat is orientated into communal garden, very quiet. Original interior designed by an artist, the flat used be an artist studio. Completely refurbished, access to communal garden, security door and windows. Parquet and cork floor, internet available. The flat is situated in a popular area, near 3 parks, swimming pool and castle. 10 mins walk to town centre, excellent tram and bus links.

Property Characteristics

Listing ID4239
Layout2+kk
Building typeOther
Floor space46
OwnershipOther
RizikaPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.