Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 5+1 • 210 m² bez realitkyAnenská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Anenská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 29,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Pronajmeme patrový byt/ řadový dům v samém centru Brna! Byt se skládá z přízemí, které lze obývat jako samostatnou jednotku nebo použít ke komerčním účelům - nachází se zde pokoj 30 m2, koupelna s WC a kuchyňský kout. V přízemí jsou dále 3 místnosti vhodné jako skladovací prostory a také sklep na víno či zeleninu. Druhá bytová jednotka je v 1. a 2. patře a skládá se ze 3 prostorných pokojů, s jídelním koutem, dvou hal, samostatného WC a velké koupelny s dalším WC. Celý prostor je velmi světlý a příjemný. V 1. i 2. patře jsou balkony a z kuchyně lze vyjít na malý dvorek. Celá střecha domu o rozloze cca 75 m2 je užívaná jako terasa s výhledem na město, je zde i zahradní domek umožňující skladování venkovního sezení a grilu. Hledáme slušného nájemníka na delší pronájem. Možnost pronájmu dvou parkovacích míst v bytovém domě v ulici.

Prosím, realitní kanceláře nevolat!

A spacious apartment/ row house in the very centre of Brno! The house looks small from the outside bur is large inside, consists of two apartments which can be used independently. The ground floor is a studio apartment - bedroom, bath and kitchenette plus a lot of storage (3 rooms and 1 wine cellar). The top two floors were used as a unit - 3 bedrooms, 1 kitchen with dining area, bathroom with toilet and a separate bathoom with a toilet and a sink, 2 spacious halls. The entire roof of the house is a terrace / with a storage building for ourdoor furniture and grill/. The house is very light and pleasant, the neighbors are great. There are small balconies on the first and second floor, perfect for flowers. We are looking for a decent tenant, hoping for a long-term relationship. Willing to furnidh/improve the house in case of long-term rental. Possibility to rent two parking places 20m from the front door.

No real estate agents, please!

Property Characteristics

Listing ID422748
Layout5+1
Floor1
Building typeBrick
Floor space210
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.