Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 2472 m² without real estateKolofíkovo nábřeží, Opava - Kateřinky u Opavy, Moravskoslezský Region

Kolofíkovo nábřeží, Opava - Kateřinky u Opavy, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 21,000,000


Administrativní budova s kancelářskými prostory,součástí montované budovy (FEMONT) je hala sloužící jako servis, sklad, nebo prostory k lehké výrobě, vytápění tepelným čerpadlem, minimální energeická náročnost, budova klimatizována, dvě patra se sociálním zařízením, u haly skladová místnost, šatna a sprchy.V areálu k dispozici garáže, dnes skladové místa.Vhodné pro drobné podnikání, služby občanské vybavenosti, kanceláře, prodejny či jiné podnikatelské aktivity.Rozměry hlavní budovy jsou 33 x 23 m, na vyžádání zašleme půdorys I. a II. podlaží.Součástí je také původní kancelářská budova cca 10x10 m, jednopodlažní se svým soc.zařízením včetně sprchy a topení a ohřevu vody.

Property Characteristics

Listing ID421547
LayoutOther
Floor2
Building typeLow Energy
Floor space2,472
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.