Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale Small studio • 90 m² bez realitkyKukulova, Prague - Břevnov

Kukulova, Prague - Břevnov
PriceCZK 6,900,000


Impozantní, více jak 70 metrový otevřený prostor s nádhernými výhledy prosklenými štíty otevřenými do nádvoří usedlosti a zeleně na severní straně a do motolského údolí na jih. Ateliér evokuje pocit prostoru, světla, volnosti a tvořivé atmosféry. Jde o vhodné komerční prostory pro firmu s kreativní pracovní náplní nebo netypické bydlení. Hlavní místnost lze případně rozdělit na dva až tři menší pokoje či kanceláře. Vzhledem k charakteru ateliéru je zde jen jednoduchý kuchyňský kout, který lze v případě potřeby rozšířit a doplnit, malá koupelna se sprchou a WC.

Z ateliéru je navíc přístup na rozlehlou terasu (přes 200 m2) umístěnou na střeše budovy. Terasa není součástí bytu, ale jeho nájemce či majitel ji má v užívání.

K bytu náleží část zahrady a samozřejmě i podíl na příslušných společných prostorách usedlosti a pozemcích.

Historická usedlost Šafránka se nachází v Praze 6 na rozhraní Břevnova a Košíř. Původně zde byly vinice, na nichž v 18. století vyrostl honosný statek, který si i po poslední rekonstrukci a dostavbě zachoval kouzlo starého Břevnova a téměř venkovskou atmosféru klidu, pohody a soukromí. Ve čtyřech objektech obklopujících rozlehlý dvůr se nachází...

celkem 12 luxusních bytů a 2 nebytové prostory. Společnými částmi objektu jsou mimo jiné i garáže, sauna, bazén, společenské prostory, sklepy, zázemí pro správce, zahrada a jiné.

Usedlost je obklopena zelení a přitom vzdálená jen 10 min od centra města. Velmi dobrá je její dopravní dostupnost autem i MHD (přímé spojení do centra, návaznost na D5, letiště i městský okruh) a navíc v její bezprostřední blízkosti vzniká nová stanice metra (trasa A, Motolská nemocnice).

Bližší informace o bytu i celé usedlosti jsou uvedeny na

www.usedlost-safranka.cz

--------------------------------------------------------------------------------

Property Characteristics

Listing ID42116
LayoutSmall studio
OwnershipPersonal
Floor space90
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.