Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Office
  • Other

Show all listings

Show all listings

Office to rent • 20 m² without real estatePod višňovkou, Prague - Krč

Pod višňovkou, Prague - Krč
Monthly rentCZK 4,000

+ Service chargesCZK 2,000


Společnost PSN Vám nabízí pronájem kancelářského prostoru 20 m2 v administrativním komplexu Business centrum Zálesí, na Praze 4, v Krči, naproti Thomayerově nemocnici. K dispozici je parkoviště, restaurace a bistro s celodenním provozem, kamerový systém a 24 hodinová ostraha celého komplexu, zasedací místnost zdarma, poštovní podatelna. Je zde také možnost hlídání předškolních dětí přímo v areálu po celý den. Měsíční nájemné 4 000 Kč + služby 2 000 Kč.

Areál tvoří komplex 8 kancelářských budov a dvou budov víceúčelových (restaurace, sklady, školicí středisko, show room), celkem 15 000 m2 pronajímatelné kancelářské plochy. Hlavní předností Business centra Zálesí je výborná dopravní dostupnost, a to jak automobilem, tak městskou hromadnou dopravou. Nejbližší stanice metra C/Kačerov se nachází pouhou jednu zastávku autobusem. Těsná blízkost Jižní spojky a dálnice D1 umožňuje rychlé napojení na všechny výpadové cesty z Prahy.

PSN je již 25 let na trhu. Nabízíme pronájem výhradně vlastních nemovitostí po celé Praze a díky tomu neplatíte provizi. Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme najít vhodnou kancelář přímo v této budově, nebo jiných kancelářských budovách PSN.

Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři.

Property Characteristics

Listing ID418590
LayoutOther
Floor2
Building typeOther
Plocha kanceláře20
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.