Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2 bedroom • 800 m² without real estateČíhošť - Tunochody, Vysočina Region

Číhošť - Tunochody, Vysočina RegionPartially equipped
PriceCZK 600,000


Nabízím Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům / chalupu v soukromém vlastnictví o dispozici 2+1 v obci Tunochody. Objekt byl doposud obýván. Vhodný jako chalupa na víkendové rekreace.

Popis:

V nemovitosti se nachází prostorná kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice. koupelna a samostatné WC. Do domu je zavedena elektřina, obecní voda, na pozemku je kvalitní kopaná studna, septik, plyn je ve sloupku na hranici pozemku. Vytápení pomocí krbových kamen. Dům navazuje na prostornou stodolu. Na pozemku se nachází dílna, samostatný sklep a sklad. Výměra je přes 800 m2.

Lokalita:

Obec Tunochody se nachází na krásném místě nezátopové oblasti, na rozhraní Středočeského kraje a Vysočiny s dostupností do větších měst s veškerou občanskou vybaveností. Ledeč nad Sázavou 11 km, Světlá nad Sázavou 12 km, Loket – nájezd na dálnici D1 26 km, Čáslav 20 km, Kutná Hora 26 km. Okolní lesy zvou k aktivnímu či pasívnímu odpočinku, turistice, sportu či sběru lesních plodin.

Průkaz energetické náročnosti vyhotoven

Prohlídka možná po domluvě

Property Characteristics

Listing ID416869
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha800
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.