Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 75 m² bez realitkyHolasovice - Holasovice, Moravskoslezský Region

Holasovice - Holasovice, Moravskoslezský Region
PriceCZK 1,350,000


NOVÝ BYT 3KK - VHODNÝ PRO MLADOU RODINU

Nabízený byt 3KK má prostorný obývák s Kuchyňským koutem o velikosti 30m2. Dále má dva pokoje 15m2 a 12m2. K bytu patří dvě vlastní parkovací stání, technická místnost a společná zahrada. Kupující je osvobozen z platby daně z nabytí nemovitosti (úspora 50 tis. Kč!).

NADSTANDARDNÍ VÝBAVA

Byt je postaven s citem pro dobrou dispozici, aby maximální plocha byla využita pro místnosti a úložné prostory a nikoliv hluchá místa. V bytu je také mnoho nadstandardních věcí: masivní interiérové dveře, samostatné WC, okno v koupelně, veškerá připojení (indukční vaření, pračka, myčka, internet, TV), dvě parkovací stání, bezbariérový přístup, atd.

SMLUVENÉ FINANCOVÁNÍ s Českou Spořitelnou

K pořízení bytu do svého vlastnictví stačí mít jen 250tis Kč a pak už platíte jen 5tis. Kč měsíčně hypotéku. Více detailů vysvětlíme při osobní prohlídce.

PLNÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST S VELKÝM MNOŽSTVÍM VYŽITÍ

Nemovitost je v obci Holasovice, s plnou občanskou vybaveností: obchod s potravinami otevřený 7 dnív v týdnu, škola, školka, pošta, zdravotní středisko, sportoviště (tenis, fotbal, nohejbal, cyklostezka), vlakovou a autobusovou zastávkou. Z bytu jsou výše uvedené instituce a sportoviště do 10min. chůze.

JEN 14MIN Z OPAVY

Vlaková zastávka je z bytu 3 minuty chůze a jízda vlakem do Opavy Západ trvá jen 14minut. Cesta autem do centra Opavy trvá podobnou dobu.

Property Characteristics

Listing ID416375
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space75
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.