Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 50 m² without real estateHolasovice - Holasovice, Moravskoslezský Region

Holasovice - Holasovice, Moravskoslezský Region
PriceCZK 1,290,000


NOVÝ BYT 2+KK,

Nabízený byt má prostorný obývák s KK s rozlohou 29m2 a pokoj 11m2. K bytu patří dvě vlastní parkovací stání, sklepní kóje a společná zahrada.

NADSTANDARDNÍ VÝBAVA

Byt je postaven s citem pro dobrou dispozici, aby maximální plocha byla využita pro místnosti a úložné prostory a nikoliv hluchá místa. V bytu je také mnoho nadstandardních věcí: masivní interiérové dveře, samostatné WC, veškerá připojení (indukční vaření, pračka, myčka, internet, TV), dvě parkovací stání, atd.

SMLUVENÉ FINANCOVÁNÍ s Českou Spořitelnou

K pořízení bytu do svého vlastnictví stačí mít jen 250tis Kč a pak už platíte jen 5tis. Kč měsíčně hypotéku. Více detailů vysvětlíme při osobní prohlídce.

PLNÁ OBČANSKÁ VYBAVENOST S VELKÝM MNOŽSTVÍM VYŽITÍ

Nemovitost je v obci Holasovice, s plnou občanskou vybaveností: obchod s potravinami otevřený 7 dnív v týdnu, škola, školka, pošta, zdravotní středisko, sportoviště (tenis, fotbal, nohejbal, cyklostezka), vlakovou a autobusovou zastávkou. Z bytu jsou výše uvedené instituce a sportoviště do 10min. chůze.

JEN 14MIN Z OPAVY

Vlaková zastávka je z bytu 3 minuty chůze a jízda vlakem do Opavy Západ trvá jen 14minut. Cesta autem do centra Opavy trvá podobnou dobu.

Property Characteristics

Listing ID416373
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha50
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.