Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 42 m² bez realitkyBratří Dohalských, Prague - Vysočany

Bratří Dohalských, Prague - VysočanyPartially equipped
Monthly rentCZK 8,200

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pronajmu pěkný slunný byt 1+kk, Z orientace, 4. NP v novostavbě bytového domu Rokytka II přímo u stanice metra Vysočanská. Byt má předsíň se šatními skříněmi, koupelnu s vanou, WC a pračkou, pokoj s francouzským balkonem a kuchyňský kout vybavený lednicí, skokeramickou varnou deskou a digestoří. V bytě je plovoucí podlaha.Byt je čerstvě vymalovaný a má nově instalované žaluzie. K bytu náleží sklep v 1. PP za uzamykatelnými dveřmi. V okolí veškerá občanská vybavenost,nákupní centrum Fénix, metro B - stanice Vysočanská a tram přímo u domu.

Nice sunny apartment 1+kk, western view, on the 5th floor of a brand new house Rokytka II located next to the metro station Vysočanská. The apartment consists of an entrance hall with a wardrobe, bathromm with a bath, W.C. and a washing machine, main room with a French balcony and kitchen corner equipped with a refrigerator and a hob. Wooden parquets on the floor. The aparment is newly painted and has new Venetian blinds. There is a cellar available with the aparment on the 1st undergroud floor. There are shops and the shopping galerry Fénix in the neighbourhood. The metro line B and tram stations are next to the house.

Property Characteristics

Listing ID41388
LayoutStudio
Floor4
Floor space42
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.