Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyChopinova 6, Prague - Vinohrady

Chopinova 6, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 1,000


Byt 1+k.k. s terasou s výhledem na Hradčany přes park, po nedávné renovaci, vybaven novým moderním nábytkem,vč. LCD TV. V secesním domě je k dispozici moderní výtah a upravená zahrada. Pokoj parkety, topení plynové, koupelna s bojlerem, sprchovým koutem a WC. UPC kabel pro internet a TV. Parkování auta před domem na rezidentský kupón za Kč 700,- ročně. Metro A a tramvaj č. 11, 5 min.chůze. Smlouvu možno prodloužit po dohodě. Byt je vhodný pro 1 osobu.

A flat with a terrace, with Hradčany castle panorama, next to a park. The recently refurbished flat consists of one room, hall with a kitchenette and bathroom with shower, boiler and WC. The room with a parquet floor is equipped with a new modern furniture, LCD TV. UPC cable for internet and TV available.The art nouveau house has a new elevator and a garden in the yard. The car can be parked in front of the house on a resident´s permission for 700,- Kč annually. Metro A and tram No. 11 within 5 minutes walk.The rent contract can be prolonged after mutual agreement.The flat is suitable for one person.

Property Characteristics

Listing ID41296
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.