Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 90 m² without real estateNovodvorská, Třebíč - Třebíč, Vysočina Region

Novodvorská, Třebíč - Třebíč, Vysočina Region
PriceCZK 1,550,000


Nabízíme prostorný byt 4+1 v Třebíči, ul.Novodvorská. CP bytu je 90m2, byt se nachází v 7.patře/7 panelového domu s výtahem.

K dispozici jsou 3 obytné místnosti orientované na jih 16m2, 10m2 a 16m2 + nový balkon 4,8m2, kuchyň a další místnost na sever 10,7m2 a 20,6m2. Z předsíně 10,2m2 vstup do všech pokojů + vestavěné skříně. V kuchyni kuchyňská linka po přestavbě. Dům je po celkové revitalizaci (celkové zateplení - včetně střechy, plastová okna, stupačky v plastu). Umakartové bytové jádro všestranně povrchově upraveno, samostatné WC a koupelna, na podlaze je PVC. V domě se nachází kočárkárna, mandl, připojení k internetu a kabelové televizi (UPC, Metron). K bytu náleží sklep. Rozlehlé parkoviště je přímo před domem, obchodní centrum, lékárna a MHD jsou v dosahu. Cena je bez provize RK. Bližší info telefonicky.

Prosím o kontakt, pokud jde pouze o koncového zájemce!!!Děkuji.

Property Characteristics

Listing ID41174
Layout4+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha90
Floor8
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.