Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 66 m² bez realitkyŘehořova, Prague - Žižkov

Řehořova, Prague - ŽižkovEquipped • Lift
Monthly rentCZK 22,000

+ Poplatky za službyCZK 2,900
+ Vratná kauceCZK 22,000


POZN.: REALITNÍ KANCELÁŘE NEKONTAKTOVAT!

K nastěhování ihned.

Nabízím k pronájmu krásný mezonetový, nově zařízený a kompletně vybavený slunný byt se zahradou. Moderní vybavení, nové spotřebiče (lednice, myčka, pračka, mikrovlnná trouba, trouba...). Byt je v 5. a 6. NP s výtahem (nejvyšší patra domu). Báječná lokalita (5min. pěšky hl. nádraží, 5min. Florenc, 8min Masaryovo nádraží). Výborná dostupnost i MHD (2min. pěšky zastávka bus U Památníku, 4min. pěšky tram Husinecká).

Byt je světlý, kuchyně s obývacím pokojem je na severo-východ, ložnice na jiho-západ, navíc s francouzskými okny do vnitrobloku, kde se nachází zelená zahrada se stromy, naprostý klid a díky nejvyššímu patru i soukromí. V horním patře bytu je ložnice,koupelna s wc a technická místnost (cca 3m2), ve spodním patře bytu se nachází kuchyně s jídelním stolem a obývací pokoj a druhé wc. Měsíční nájemné 22 000 Kč, energie 2 900 Kč. Možnost převést si energie na nájemníky - po domluvě.

K bytu patří i prostorná a udržovaná zahrada ve vnitrobloku, kterou je možné využívat pro grilování, relax atd.

Prosím kontaktujte mě emailem pro dohodnutí času prohlídky. p.klouda@gmail.com

Beautiful fully equipped duplex flat in 5TH and 6TH floor (topmost floor) for rent. The flat is spacious (66 sq meters), bright and very calm because the windows are oriented into the garden which is private just for 4 houses and can be used for chillout, sunbathing or barbecue anytime.

The first floor is bigger with kitchen, dining table and convertible sofa and there is also a toilet. In the second floor there is a bathroom with 2nd toilet, technical room and spacious bedroom with big windows heading into the garden.

There is also great public transport accessibility: two subway stations are within 5 minutes-walk (Hlavni nadrazi, Florenc) plus there is a tram station just 3 minutes-walk (Husinecka) from which you can be in city center in just few minutes.

Monthly rent is 22 000 CZK plus 2 900 CZK for the services, water, gas and electricity. The flat is free to move in right now. Please contact me via email to book the excursion time. p.klouda@gmail.com

Property Characteristics

Listing ID411670
Layout2+kk
Available from06/01/2020
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior
Floor space66
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC
HeatingGas boiler
DesigneStandard

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.