Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 62 m² bez realitkyKrejčíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský Region

Krejčíkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,400

+ Poplatky za službyCZK 3,100


Pronájem přímo od majitele. Pronajmu téměř kompletně zrekonstruovaný byt ve 2. patře cihlového domu (bez výtahu) v Krejčíkově ulici, Plzeň-Slovany.

Byt se skládá z chodby, ze které je přístup do všech místností. V ložnici se nachází velká vestavná skříň. V prostorném obývacím pokoji jsou stejně jako v ložnici zrenovované parkety. V kuchyni je nová kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, el. trouba, plynová varná deska, digestoř, myčka). V koupelně se nachází vana a umyvadlo se skřínkou. Toaleta je oddělená. V technické místnosti se nachází pračka kombinovaná se sušičkou a police. V bytě jsou nové rozvody vody, plynu a elektřiny, vytápění a teplá voda centrální dálkové.

Nájemné 9400 Kč + zálohy na energie a služby pro dvě osoby v celkové výši 3100,-Kč (ele. 700,-Kč , plyn 200,-Kč , otop 1200,-Kč , vodné a stočné 500 Kč na osobu) + 12 000,-Kč vratná kauce. Internet 300 a UPC TV v ceně. Vyúčtování energií bude jednou ročně a přeplatky nebo nedoplatky budou vzájemně vyrovnány.

Parkování možné před domem, v okolí je veškerá občanská vybavenost.

Pouze nekuřáci bez domácích mazlíčků!

Volný od 1. července 2018.

Property Characteristics

Listing ID409942
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space62
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.