Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 15 m² bez realitkyPolitických vězňů, Prague - Nové Město

Politických vězňů, Prague - Nové MěstoEquipped
Monthly rentCZK 12,500

+ Vratná kauceCZK 5,000


Nabízíme k pronájmu luxusní, plně vybavenou kancelář o rozměru 15m2 v business centru Bredovský dvůr na adrese Politických vězňů 935/13, 110 00 Praha 1.

Bez jakýchkoliv závazků, pronájem od 1 měsíce.

Jedná se o vybavenou samostatnou kancelář ve vysokém standardu s kapacitou pro 1-2 pracovní místa ve 3. patře budovy. Budova business centra se nachází na lukrativní adrese přímo v centru hlavního města Prahy v těsném sousedství s Václavským náměstím. Poloha budovy zajišťuje výbornou dopravní dostupnost metrem: Muzeum (A,C), Můstek (B,C), Hlavní nádraží (C), tramvají ze zastávek Jindřišská a Václavské nám., či autem 200 m od Magistrály.

Kanceláře jsou individuálně klimatizovány, vybaveny datovými rozvody (připojení na vysokorychlostní internet, možnost dalších nadstandardních IT nastavení, telefonní linky s operátorkou či dalšími hlasovými službami, atd.).

Ve vstupní části prostor se nachází recepce s reprezentativními osobními asistentkami se znalostí angličtiny, které se starají o veškerý klientský servis. Dále je nájemcům k dispozici společné zázemí sestávající z plně vybavených kuchyněk, která je denně zásobována občerstvením (káva/čaj, nabídka nápojů), kopírovacího centra, lobby. Pro jednání s klienty, školení či pořádání obchodních prezentací jsou k dispozici reprezentativní zasedací místnosti různých velikostí s prezentační technikou.

Přímo v budově jsou též parkovací místa v podzemních garážích s 24 hod. ostrahou.

Prostory jsou připravené k nastěhování ihned.

Domluvte si nezávaznou prohlídku ještě dnes. Neplatíte žádnou provizi RK.

www.flexioffice.cz

Property Characteristics

Listing ID409274
LayoutOther
Floor3
Building typeNízkoenergetická
Floor space15
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.