Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 49 m² bez realitkyMánesova, Prague - Vinohrady

Mánesova, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 16,500

+ Poplatky za službyCZK 3,500


BYT K DISPOZICI OD 1.02.2018

Ohledně prohlídek prosím kontaktujte Ondřeje Kováčika na +420724666558.

Pronájem: 20 000 Kč (včetně poplatků za elektřinu, plyn, voda, UPC televizi + internet, úklid domu a elektřina ve společných prostorech). Cihlová budova, 4. podlaží s novým výtahem (2017). Byt je zařízený a po celkové rekonstrukci 2+1 o velikosti 49m2, v ulici Mánesova na Vinohradech v blízkosti parku - Riegrovy sady. Byt se nachází v blízkosti centra – 3 min pěšky na Muzeum, 6 min pěšky I.P. Pavlova a Náměstí Míru. Je zde nová kuchyň, obývací pokoj, ložnice bez okna ven, koupelna se záchodem a místností na odkládání věcí. V kuchyni se nachází lednice, sporák, trouba, dřevěný stůl s třemi židlemi. V obývacím pokoji se nachází gauč, konferenční stolek, knihovna a pracovní stůl. V ložnici je postel, police, věšák a světelná lampa. Byt je vhodný pro pár či jednotlivce. BYT JE POUZE PRO DLOUHODOBÝ PRONÁJEM, KRÁTKODOBÉ NELZE PROVOZOVAT!!

FLAT IS AVAILABLE FROM 1.2.2018

Please contact Ondřej Kováčik at +420724666558 in order to arrange an appointment.

Rent: CZK 20,000 (including electricity, gas, water, UPC television + internet, house cleaning and electricity in common areas). Brick building, 4th floor with new lift (2017). The apartment is furnished and after a total reconstruction of 2 + 1 of 49m2, in Mánesova street in Vinohrady near the park - Riegrovy sady. The apartment is located near the center - 3 min walk to the Museum, 6 min walk I.P. Pavlova and Náměstí Míru. There is a new kitchen, a living room, a bedroom without a window, a bathroom with a toilet and a storage room. The kitchen has a fridge, stove, oven, wooden table with three chairs. The living room has a couch, a coffee table, a library and a work desk. The bedroom has a bed, a shelf, a hanger and a light lamp. The apartment is suitable for couple or individuals. APARTMENT IS ONLY FOR LONG-TERM LEASE, SHORT TERM CAN NOT BE OPERATED !!

Property Characteristics

Listing ID409124
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space49
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.