Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 46 m² bez realitkySeydlerova, Prague - Stodůlky

Seydlerova, Prague - StodůlkyEquipped
PriceCZK 2,750,000


Přímý majitel nabízí k prodeji plně vybavený byt v osobním vlastnictví 46m2 s lodžií ve velmi atraktivní lokalitě Nové Butovice ihned u metra.

Bytová jednotka se nachází ve skeletovém domě z roku 1993, který prošel rekonstrukcí střechy, vchodu, oken, fasády a výtahu. Byt je po kompletní rekonstrukci, která proběhla ve spolupráci s bytovými architekty ateliéru KÓTA. V bytě se nachází zádveří 2,7m2 s vestavěnou skříní ,dále dětský pokoj 5,3m2 s postelí s úložným prostorem a úložnými skříňkami, v koupelně o rozměrech 5,3m2 je asymetrická vana s třídílnou zástěnou, toaleta a koupelnová skříň s úložnými prostory s vestavěnou sušičkou a pračkou en. třídy A a stylovým umyvadlem s dvěmi bateriemi, dále 30m2 světlý obývací pokoj (vestavěná tříkomorová šatní skříň a rohová rozkládací sedačka s úložným prostorem) s vestavěnou kuchyňskou linkou na míru (lednice,myčka,trouba,mikrovlnka,vinotéka,varná deska,ostrůvková digestoř en. třída A) navazující na jídelní kuchyňský stůl se 4 židlemi. Nad obývacím pokojem je patro na spaní s úložnými prostory a japonský futon.

V bytě je použitá italská keramická dlažba a systém moderního nezávislého vytápění s programovatelným termostatem. Osvětlení je zajištěno úspornou LED technologii. V okolí je veškerá občanská vybavenost (metro, bus, nákupní galerie, poliklinika Lípa,radnice, školy, školky, centrální park, Prokopské údolí, dálnice E50 ,napojení na pražský okruh)

RK NEVOLAT!

Property Characteristics

Listing ID402990
LayoutStudio
Floor8
Building typePrefab concrete
RizikaPrověřit »
Floor space46
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.