Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 43 m² without real estateU Kříže, Prague - Jinonice

Reserved
U Kříže, Prague - JinonicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Balcony 2 m²
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 5,340
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví v krásné klidné a bezpečné lokalitě areálu U Kříže - Jinonice, nedaleko Prokopského údolí a v bezprostřední blízkosti metra B - Jinonice. Dům postaven před cca 20 lety, cihlová stavba, k dispozici pěkný prostorný výtah.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží (posledním) s orientací na jihovýchod. Nad bytem již jen terasa. Dispozice bytu 2kk - obývací pokoj s kk cca 16 m2, ložnice cca 12 m2. Ložnici a obývací pokoj oddělují posuvné dveře (přiložené foto před jejich instalací). Z obývacího pokoje s kk vstup na balkon s panoramatickým výhledem na Prahu (Strahov, Žižkov, Vyšehrad). Podlahy rekonstruovány v roce 2015, v obytných místnostech lamino v designu dubového dřeva, ostatní dlažba. Byt je částečně vybaven: v chodbě skříně na míru s dostatkem úložného prostoru, v koupelně vana, umyvadlo, toaleta, koupelnový nábytek pod a nad umyvadlem (se zrcadlem). Samozřejmostí kuchyňská linka, součástí: elektrický sporák s troubou, nerezová digestoř, jednodřez, myčka nádobí a volně stojící lednice pod kuchyňskou deskou. Na oknech žaluzie.

Možnost využití společných skladovacích prostor v suterénu domu - určeno pro sportovní vybavení jako kola apod.

V bytě možnost připojení internetu a kabelové TV přes UPC (nájemník si registruje na sebe). Energie výhradně na elektřinu. Do bytu přívod studené vody, ohřev prostřednictvím bojleru (umístěn v koupelně). Topení prostřednictvím elektrických přímotopů.

Byt vhodný pro 1-2 osoby. Domácí zvířata možná po vzájemné domluvě.

Občanská vybavenost a dostupnost na MHD: v ulici dvě velmi dobře zásobené samoobsluhy, vedle domu pošta. V ulici základní škola, vedle ní dětské hřiště s parkem, v blízkosti zubař, pekárna. MHD ideálně metrem, zastávka Jinonice 5 min chůze od domu, pod domem zastávka BUS směr Dejvická/Nové Butovice. Noční dostupnost autobusem ze zastávky Anděl. Cca 5 min vzdálená restaurace, 10 min chůze: vynikající vinotéka, další restaurce, sokolovna, tenisové kurty, fotbalové hřiště. Do 5 min jízdy autem OC Galerie Butovice.

Nájemné 16 000 Kč, poplatky na vyúčtovatelné zálohy 1 700 Kč = úklid, vytápění a osvětlení společných prostor; odpady, vodné, stočné. Elektřina vedena u PRE, nájemník si přepisuje na sebe, aktuální zálohy pro r. 2023 vy výši 3 640 Kč. Vratná kauce ve výši 18 000 Kč.

K dispozici od 1. 2. 2023.

Property Characteristics

Listing ID399988
Layout2+kk
Available from01/02/2023
OwnershipPersonal
EPCC - Economical
HeatingElectric boiler
Užitná plocha43
Fully furnishedPartly
Floor4. podlaží
Building constructionBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 2 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVidoule
🚶 170 m (2 min)
Post office
🚶 184 m (2 min)
ShopPanos
🚶 535 m (6 min)
BankmBank
🚶 705 m (8 min)
RestaurantU Bučka
🚶 441 m (5 min)
PharmacyDr. Max
🚶 634 m (8 min)
SchoolZákladní škola Tyršova
🚶 382 m (5 min)
Kindergarden
🚶 784 m (9 min)
Sports field
🚘 4,475 m (11 min)
Playground
🚶 308 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.