Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateRoháčova , Prague - Žižkov

Reserved
Roháčova , Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 3,200
+ Refundable depositCZK 15,000


Pronajmu byt 1+kk, 30m2 na Žizkově, půdní vestavba ve zrekonstruovaném domě s výtahem. Je kompletně vkusně a prakticky vybavený, kuch. linka se sklokeramickou deskou, multifunkční troubou, lednicí, digestoří, prostorné skříně, postel, křeslo, komoda. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou. WC dohromady s koupelnou. V koupelně a na chodbě jsou světlé obklady, dvěře jsou designové, dřevěné. Byt má bezpečnostní dveře, plastová okna, dřevěnou masivní podlahu, vestavněná stropní světla. V koupelně je elektrický kotel na topení a ohřev vody, s termostatem, na kterém lze programovat topení. Okna jsou do dvora. Je to velice tichý byt. K dispozici od 15.8.2018. Poplatky zahrnují náklady na elektřinu a připojení na internet. Vratná kauce 15000Kč. Parkování na ulici, v těsném dosahu linky MHD, výborná dostupnost do centra.

Flat for rent in a brick building after complete reconstruction, 30 m2, 5th floor with elevator, room with kitchen and bathroom, fully furnished in a modern way, refrigerator, microwave owen, laundry machine, wooden floor. Very quiet place. Available from August 15th 2018. Internet connection is available. Deposit 15000CZK.

Property Characteristics

Listing ID39687
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Užitná plocha30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.