Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 65 m² without real estateJitravská, Prague - Střížkov

Jitravská, Prague - StřížkovPartially equipped
Monthly rentCZK 12,400


Jedná se o velice pěkný světlý byt s pěkným výhledem s balkonem a komorou, zánovní v Praze 8, blízko metra Střížkov (pěší dostupnost). Byt je cihlový, zařízená kuchyň, plovoucí podlahy, samostatné WC a samostatná koupelna. Zařízení kuchyně je- kuchyňská linka, el. sporák se sklokeramickou deskou, dřezem, myčkou a lednicí. Tichý, s nádherným výhledem do zeleně i na Prahu, nutné vidět. K dispozici od 1.6.2017. Služby jsou placeny zálohově a jsou vyúčtovány správcem podle skutečné spotřeby. Záloha dle očekávané spotřeby pro 2 lidi 3.300,- Kč (mimo nájemné)

Uvedená cena platí pro dva uživatele, tj. rodina nebo přátele,kteří pracují a jsou českými občany. (V případě více uživatelů, nebo cizinců, ev. jiné varianty je cena vyšší). Ostatní místnosti jsou bez nábytku.

Bez provize - přímo od majitele.

Prosím o KONTAKT EMAILEM A INFORMACÍ kdo by v bytě bydlel, kuřáci?, domácí zvířátka?, čím se živíte, respektive jak máte zajištěný příjem na řádné placení nájmu, na jak dlouho byt chcete, proč opouštíte poslední byt? (Děkuji, urychlí to komunikaci).

Kauce 25.000,- Kč

Realitky pouze s konkrétním klientem. Děkuji

Exclusive flat with a very nice view into a green field - trees, and view on to Prague. Arranged kitchen. Balcony. In a distance to Metro app 500m. Situated in Prague 8, Střížkov. Available from 1.6.2017. Deposit 30.000,- Kč

Property Characteristics

Listing ID39676
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.