Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 650 m² bez realitkyVodice, Prachatice - Prachatice, Jihočeský Region

Vodice, Prachatice - Prachatice, Jihočeský Region
PriceCZK 195,000


Prodám část pozemku v soukromém vlastnictví.

Pozemek se nachází v mírném svahu na okraji malé vsi poblíž Lhenic. Platným ÚP je pozemek určen k "bytové zástavbě venkovského charakteru". Pozemek je součástí louky s loukou s výhledem na kopce a lesy. Vzhledem k lokalitě a neporušenosti prostředí (CHKO Blanský les)se pozemek výborně hodí pro výstavbu rekreačního domku, možná je ale i stavba domu k trvalému bydlení. Vzdálenost od Č. Budějovic je 23 km. Na okraji pozemku teče potůček - nabízí se tedy možnost zbudování jezírka a jeho napájení vodou z potůčku. Elektřinu je nutno nechat přivézt, stávající trasa el. vedení je však v blízkosti hranic pozemku. Voda - vlastní pramen, na který je již napojen další objekt, pravděpodobně se tedy jedná o vodu pitnou. Kanalizace - není, nutný bude septik.

Prodám část pozemku s tím, že na zbytku pozemku hodlám postavit vlastní dům a hledám dobrého souseda. Proto prosím, aby mě nekontaktovali zprostředkovatelé, ale pouze přímí zájemci. Děkuji.

Property Characteristics

Listing ID39294
OwnershipOther
Floor space650
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.