Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 54 m² bez realitkySlévačská, Prague - Hloubětín

Slévačská, Prague - HloubětínEquipped
PriceCZK 2,350,000


Nabízíme k prodeji byt 1+1 o podlahové ploše 54,4 m2, který se nachází v 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem ve Slévačské ul. c.p.752, v Praze - Hloubětíně. Je také možné současně s bytem dokoupit garažové stání, umístěné v 1. nadzemním podlaží domu. Dům je postaven v roce 2012 a má krasné atrium. Dobrá dostupnost MHD: stanice metra Rajská zahrada je vzdálena 6 min. chůze, autobusová zastávka - 2 min.

Byt se skládá ze vstupní chodby, kuchyni s linkou vč. vestavěné lednicí, sporáku a trouby, koupelny s vanou a WC místnosti. Byt má samostatný plynový kotel, zajišťující vytápění dle vlastní potřeby a ohřev vody. V chodbě, koupelně a WC je položena dlažba, v kuchyni a pokoji plovoucí podlaha. Součástí prodeje je pračka, dvě rozkládací pohovky, velká šatní skříň, komoda, noční stolek, jídelní souprava (stůl + 6 židlí), obývací souprava (4 díly). Všechno bylo používano 2 roky. Byt je bez právních vad, k okamžitemu bydlení.

Cena 2.350.000,- včetně právních služeb. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID390097
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space54
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.