Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 21 m² without real estateStarochodovská, Prague - Chodov

Starochodovská, Prague - ChodovEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 800


Nabízíme k pronájmu volnou plně zařízenou místnost (ordinaci) v prostrorách soukromé kliniky CENTRUM PREVENCE v klidné části v Praze 4, na Chodově, nedaleko OC CHODOV. Možno využít jako ordinaci (součástí je i lehátko) ...např. pro psychologii, logopedii, fyzioterapii, (možno zapůjčit fyzioterapeutické elektrické lehátko RESI), konzultační místnost... atp. Zkolaudováno jako ordinace. Klinika se zabývá preventivní činností obecně a ideálně bychom rádi tuto tématiku zachovali. V tuto chvilku nabízí služby prevence a léčby bolesti zad, léčby nadváhy a obezity a prevenci stárnutí pokožky.

Místnost je to plně vybavená, k dispozici v ceně společné prostory (čekárna, recepce, wc invalidi, wc, šatna a kuchyňka. Velice krásné a příjemné prostředí splňující nároky i pro tu nejnáročnější klientelu. Součástí je i zahrada a soukromé parkoviště.

V místnosti jsou dvě okna a dále balkónové dveře se vstupem na parkoviště a zahradu, samozřejmostí je studená i teplá voda v místnosti (dřez), lednice, pc stůl, police, židle pro klienty, židle pro personál, lehátko (buď klasické nebo fyzio), kuchyňský koutek, šatní skříň. Velikost místnosti je 20,6 m2.

Soukromá klinika má své vlastní soukromé parkoviště a je bezbariérová.

Místnost je možné po dohodě i vyklidit.

Cena 9 000 Kč + DPH je za pronájem místnosti (ordinace) včetně pronájmu společných prostor, cena je bez záloh na energie. Zálohy vychází zhruba na 800 Kč + DPH za měsíc.

Volné nejdříve od 12/2016.

Pro více informací pište na email marie.bahenska@centrumprevence.cz

Property Characteristics

Listing ID387532
LayoutOther
OwnershipOther
Plocha nebytového prostoru21
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.