Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 65 m² bez realitkyHavelská, Prague - Staré Město

Havelská, Prague - Staré MěstoEquipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu zařízený zrekonstruovaný byt 2+1 (65m2) s úplně novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, nová koupelna se sprchovým koutem, vestavěné dřevěné patro vhodné na spaní. Byt se nachází přímo v centru Prahy, okna do dvora (klid, bez hluku z ulice), 3.patro (výtah ve výstavbě). Doba pronájmu a výše kauce dohodou, k dispozici ihned, cena cca 20.000 Kč (800 EUR) včetně poplatků / měsíc. Prohlídka možná po domluvě. V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem a uveďte i Vaše telefonní číslo, ozvu se.

Rent furnished renovated apartment 2+1 (65m2) with a completely new kitchen with appliances, new bathroom with shower, built-in wooden floor suitable for sleeping. The apartment is located right in the center of Prague, the window to the courtyard (quiet, no noise from the street), 3rd floor (elevator in construction). Time rental agreement, deposit agreement, available immediately, price ca 20.000 CZK (800 EUR) including fees / month. If interested, please contact me by email and also give your phone number, I'll call.

Property Characteristics

Listing ID38750
Layout2 bedroom
Floor3
Floor space65
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.