Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 67 m² bez realitkyNerudova, Děčín - Děčín, Ústecký Region

Nerudova, Děčín - Děčín, Ústecký Region
PriceCZK 1,595,000


Jedná se o kompletně architektem zrekonstruovaný byt v druhém podlaží, přestavěný majitelem, čistý a elegantní s důrazem na detail, prostorný, světlý, v tiché a klidné lokalitě nedaleko centra, s vestavěným patrem, s novou masivní dubovou podlahou, velká nová okna, dřevěné parapety, nové topení,plynový kotel, voda, plyn a elektrika, úložný prostor na chodbě nad sníženým stropem. K bytu patří sklep, společné půdní prostory, společný dvůr plný zeleně. Cihlový dům má 6 bytových jednotek a vstup do malého parku. Je to hezký byt.

Dohoda o ceně je možná v případě vážného zájmu, rychlého a seriózního jednání.

This is by architect completely renovated apartment in the second floor of a brick house, the owner remodeled, clean and elegant with attention to detail, spacious, bright, in a quiet and peaceful location near the center, with built-in floor, with new solid oak floors, large windows, wooden window sills , new heating, gas boiler, water, gas and electricity, storage space in the hallway of the lowered ceiling. The apartment includes cellar, attic common, shared garden full of greenery. The brick house has 6 units and main entry to the small park. It's a nice apartment. Agreement on price possible in the case of serious interest, rapid and serious action.

Property Characteristics

Listing ID38595
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space67
Floor2
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.