Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyGabriely Preissové , Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Gabriely Preissové , Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,200


Pronajmeme byt 2+1, v Brně Žabovřesky, ulice Gabriely Preissové. Byt je vzdálen cca 10 minut chůze od Technologického parku (sídlo firmy IBM a dalších). Byt je plně zařízen funkčním a kvalitním nábytkem. Ložnice - vestavěná skříň, dvoulůžko, noční stolek, doplňky. Obývací pokoj - rozkládací sedací souprava, dále obývací stěna se skříňkami, televizor, stolek, koberec, závěsy atd. Koupelna s masážním sprchovým koutem, umyvadlová skříňka, pračka. Kuchyň s mikrovlnou troubou, stolem se židlemi, myčkou, sporákem, obrázky a doplňky. Dva větší balkony - z obývacího pokoje a ložnice. Předsíň s velkou vestavnou skříní po celé délce stěny, botníkem a úložným panelem na kabáty. Volný ihned. Fotografie mají starší datum (z původního inzerátu), ale parkety byly nyní zrenovovány, je nově vymalováno a nová mikrovlnná trouba, nábytek nijak nepoškozen, lze je tedy brát jako současný stav. Preferujeme stabilní pár, který bude mít o byt zájem a pečovat o něj jako o svůj domov. Velmi vhodné pro zaměstnance IBM. Mluvíme anglicky.

Flat for rent, Brno Žabvřesky, Gabriely Preissové. 10 minutes walk from IBM. Fully furnished. Bedroom - wardrobe, double bed, night table, accessories. Living room - sofa bed, furniture, TV, table, carpet, curtains etc. Bathroom with massage shower, sink with storage, washing machine. Kitchen with microwave, table and 4 chairs, dishwasher, stove, pictures and accessories. Two balconies. Entrance area with big bult-in wardrobe, shoe closet and coat hanger. Available immediately. Pictures taken some time ago, but floors have been renewed, the flat is freshly painted, so the reality is quite similar. We prefer a stable couple,who will take care of the flat. Suitable for IBM employees. We speak English.

Property Characteristics

Listing ID38458
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.