Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 300 m² bez realitkyVinařice, Vinařice - Vinařice u Dobrovice, Středočeský Region

Vinařice, Vinařice - Vinařice u Dobrovice, Středočeský Region
PriceCZK 4,386,000


Dobrovice - 30 minut od metra Černý Most - 7/8+2

Majitel prodá třípatrový rodinný dům v Dobrovici , po částečné rekonstrukci. Pouze přímému zájemci. Ne realitní kanceláři. Krásné místo nedaleko Prahy, tichá neprůjezdná ulice, stará zástavba, výborní sousedé, daleký výhled, naprosté soukromí. Do Prahy na metro 30 min pohodové jízdy autem, do Mladé Boleslavi 10 minut pohodové jízdy autem. V obci vlak, a přímé autobusové spojení s Prahou, a Mladou Boleslaví. Procházky pěšky v okolí. Nedaleko velký přírodní park a obora Jabkenice, a chráněná rezervace Chloumek.

Obec plnou občanskou vybaveností: školka, škola, družina, supermarket, kino, banka, bankomat, benzínová pumpa, kino, divadlo, koupaliště, tenisové kurty, kluziště, několik dětských hřišť, hotel, hospoda, policie, wifi provider, večerka, bar, kostel, muzeum, nádherné historické náměstí v současnosti upravované do pěší zóny.

První patro - částečne podsklepeno - obývací pokoj, kuchyně, prádelna, koupelna s WC, sauna s relax zónou,2x sprcha, sklep, dřevěná terasa na jižní stranu s pergolou porostlou výborným hroznovým vínem, schodiště.

Druhé patro - velká ložnice s možností úpravy na dvě místnosti, krbové kamna, samostatné WC, pokoj pro hosty ,koupelna s WC, chodba a schodiště.

Třetí patro - dvě ložnice, kuchyně , koupelna s WC, pracovna, šatna, a prostor ke sledování filmů s projekcí o uhlopříčce 4 metry !!! Opravdové domácí kino.

Objekt je koncový řadový dům z přelomu století, který prošel rekonstrukcí, zateplením a dostavbou jižního křídla. Topení je ústřední s vlastním plynovým kotlem 14kW ( který s rezervou vytápí velmi ekonomicky celý dům ), topení je s radiátory a pod okny v přízemí v podlahových registrech. Plynová přípojka je před domem. V prvním patře jsou jako alternativní zdroj tepla a pohody krbové kamna na dřevo. Sauna je napojena na 380V, a je projektována až pro čtyři osoby. Vodovod je obecní se samostatným vodoměrem. Objekt lze po nenáročné úpravě používat jako dvougenerační, v objektu jsou dvě kuchyně, 4x WC, 3x sprchový kout, 1x vana pro dvě osoby, sauna.

V celém objektu je rozveden a zapojen bezpečnostní systém se sirénou a napojením na PCO, včetně záložního zdroje. V místě je několik WIFI providerů, a na domě je směrová WIFI anténa. Poplatky za WIFI jsou cca 300,- Kč.

Zahrada je rozdělna na tři zóny. Horní slouží jako vstupní komunikace do domu, sklad dřeva do krbových kamen a parkoviště pro 4 auta. Je tvořena hustě zarostlou vegetací se stromy, keři, tůjemi a dalšími sukulenty. Oděluje intimní zóny dolních zahrad od horní zahrady. Prostřední zóna je bezprostřední okolí domu, se stromy, sukulenty, terasou, a bezúdržbovou zahrádkou před kuchyní, s oblázky. Dolní zahradu tvoří travní porosty, keře a stromy.

Dům má jižní orientaci, a velké prosklení na jižní stranu, díky čemuž jsou náklady na energie velmi nízké. Na severní stranu není jediný vstupní otvor ani okno. Celkové náklady na provoz domu jsou minimální díky zateplení staré části, a použití porobetonu na nové jižní části. Dům je prázdný a po zaplacení ihned k dispozici. V domě nejsou hlášeny žádné firmy, ani osoby s trvalým pobytem.

Pozemek 741 m, zastavěná plocha 110m, obytná 300m

Property Characteristics

Listing ID38011
Layout7+1
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space300
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.