Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 61 m² without real estateHeleny Malířové, Prague - Břevnov

Heleny Malířové, Prague - BřevnovEquipped
Monthly rentCZK 19,000

+ Service chargesCZK 3,000


Nabízím k pronájmu velmi nadstandardní, zajímavý a útulný byt v Břevnově, ulice Heleny Malířové (61m2). Součástí nájmu je i parkovací místo na zabezpečeném dvorku a sklep. Byt je ve 3. patře s výtahem, velmi slunný s orientací východ-západ. Dispozice 2+1 + šatna + technická místnost na pavlači. Byt má připojení k internetu, je rámcově vybaven kvalitním moderním nábytkem a spotřebiči - pračka, myčka, sklokeramický sporák, trouba, lednička, mraznička, jídelní stůl, židle, rozkládací pohovka a komoda v obývacím pokoji, postel, skříně, noční stolky v ložnici, audiotechnika – 2xTuner, 1xDVD přehrávač, 1xCD přehrávač, audiorozvody po celém bytě, včetně koupelny. V oknech nově instalované rolety a závěsy, kvalitní dřevěná plovoucí podlaha + další bytové doplňky pro příjemné bydlení. V bytě je kombinovaný kotel na ohřev vody a topení. V okolí je maximální občanská vybavenost (obchody, restaurace, bankomaty, pošta), sportovní vyžití (Ladronka, obora Hvězda) a další zajímavá místa (Pražský hrad, Petřín). MHD je 2 minuty chůze (tramvaj 22,25 a autobus 143). Výborné dopravní napojení - 500 m od vjezdu do Strahovského tunelu a tunelu Blanka. Nájem je 19000 plus zálohy (1200 zálohy plynu + 900 zálohy elektřiny + 500 zálohy vodné + 400 internet), které jsou 1x za rok vyúčtovány. Požaduji kauci ve výši jednoho nájmu. Volné ihned.

I rent a very high standard, interesting and cozy apartment in Břevnov, Heleny Malířové street (61 square meters). Rent includes parking space in a secure yard and cellar (sklep).The apartment is on the 3rd floor, very sunny oriented east-west. Flat consist from living room, bedroom and kitchen + dressing room + utility room at the balcony. The apartment has an internet connection, it is generally equipped with quality modern furniture and appliances - washing machine, dishwasher, ceramic stove, oven, refrigerator, freezer, dining table, chairs, a sofa bed and a chest of drawers in the living room, bed, wardrobe, bedside tables in the bedroom, Audio - 2xTuner, 1xDVD player, 1xCD player audio lines throughout the apartment, including the bathroom. The newly installed windows blinds and curtains, quality wooden flooring + other home accessories for a comfortable living. The apartment has a combined boiler for hot water and heating. There are a maximum civic amenities (shops, restaurants, ATMs, post office), sports (Ladronka, Hvězda) and other interesting places (Prague Castle, Petřín) in close neighbourhood. Public transport is a 2 minute walk (bus 143 and trams 22, 25). Excellent access by car: 500 m from the entrance to the Strahov and Blanka tunnels. Rent is 19,000 CZK plus advances (1200 gas, 900 electricity, 500 water, 400 internet). I require a deposit of one month's rent. Available immediately

Property Characteristics

Listing ID379999
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.