Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² bez realitkyOlomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký Region

Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 3,820


Pronajmu dlouhodobě slunný zcela vybavený byt 2+1 na ulici Trnkova v Olomouci. Byt je umístěn v klidné lokalitě na sídlišti s výbornou dostupností do centra města (8 min autobusy nebo tramvají), v nejbližším okolí škola, školka, supermarkety. Byt je vybaven nábytkem, lednicí, varnou deskou,troubou, pračkou, myčkou nádobí, v koupelně je sprchový kout. V celkove cene poplatku jsou zahrnuty vsechny energie a poplatky, mimo internetu. Volný ihned. Zájemci o prohlídku volejte +420 776 692 251.

I offer for long time rent sunny flat 2+1 incl. equipment in the Trnkova street in Olomouc. The flat is located in a quiet place near to the city centre (8 min) by bus or tram. In the nearest neighbourhood are located school, day care centre for children, supermarkets. Equipment : furniture, fridge, washing machine, dishwasher, shower in the bathroom. Flat is free for rent. If you want to visit the flat, please call +420 776 692 251.

Property Characteristics

Listing ID379013
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space56
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.