Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 60 m² bez realitkySlunečná, Nupaky - Nupaky, Středočeský Region

Slunečná, Nupaky - Nupaky, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 3,500,000


Prodám vybaveny byt v 2.NP (krajní byt na foto) bez výtahu v bytovém domě(celkem 5 bytů) z roku 2004, železobetonová montovaná konstrukce. Vstupní chodba předsíň (9,87), ložnice (16,4), samostatné wc (1,26), koupelna s vanou (3,69), kuchyň spojena s obývacím pokojem(27,94). Jsou zapotřebí (já tu potřebu neměla) jen malé opravy, vymalování, žádná velká investice. Malý balkon (2m2). Plyn. kotel. Byt je velmi slunečný. Skvělé spojení na metro Opatov. Zastávka bus č.385 před domem, zastávka Nupaky - hotel. Nákupní centrum v Průhonicích 2 km. Parkování před domem (bez vlastního park.stání).

Měsíční náklady - voda, el., plyn - cca 3500 Kč.

Nupaky leží nedaleko Říčan, 16 km jihovýchodně od centra Prahy. Patří ke členům sdružení obcí Ladův kraj, jehož cílem je rozvoj cestovního ruchu a kultury. Jedná se o moderní obec, která se stará o kulturní vyžití občanů pořádáním různých společenských akcí. V současné době je v Nupakách ve výstavbě kulturní centrum. V obci se nachází dvě sportovní hřiště, dětské hřiště, atd….

V místě mateřská škola, obchod, lékař. Přímá návaznost na Čestlice, Průhonice a Prahu Chodov. Vyhledávaná lokalita s okamžitou dostupností do Prahy. Cesta na metro Opatov zabere 6 min. autem, 23 min. autobusem (obec jedná o přímém spojení), na kole 20 minut krásnou přírodou kolem Pitkovického potoku a následně Botiče k Hostivařské přehradě.

Property Characteristics

Listing ID372429
Layout2+kk
Floor2
Building typeOther
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.