Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² bez realitkyLetohradská, Prague - Holešovice

Letohradská, Prague - HolešovicePartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 650


V pěkné a žádané lokalitě na Praze 7 - Letná nabízíme k dlouhodobému pronájmu cihlový byt o velikosti 2+1 s průchozími pokoji a s výhledem do vnitrobloku, který se nachází ve 2. patře bez výtahu. Byt se sestává ze tří velkých místností, kuchyně, obýváku a ložnice, samostatného wc a koupelny s vanou. Byt byl v roce 2013 kompletně rekonstruován a má bezpečnostní dveře. V kuchyni je kuchyňská linka s elektr. troubou a el. sporákem, výsuvná digestoř, velké množství úložného prostoru, pračka a podlahové topení, v obývacím pokoji a ložnici jsou dřevěné parkety, manželská postel, 3x šatní skříň, psací stůl a komoda. Krásná koupelna s vanou, vytápěnou podlahou, etážové topení v koupelně i na wc a skříňky s úložným prostorem. Parkování je možné přímo ve vnitrobloku. Výborná dopravní dostupnost do centra, zastávka tram. Kamenická 3 minuty chůze, Strossmayerovo nám. 5 min. chůze, veškerá občanská vybavenost. Vhodné pro pár. K nastěhování od 11.04.2015. Plyn a energie cca 2.000,- Kč se převádějí na nájemce.

Long-term rental of a very bright and sunny flat (2+1), 63 m2. It lies on a second floor (without an elevator), the flat was completely renovated recently. Underfloor heating in the kitchen and the bathroom, toilet is separate. Partially furnished: containing a double bed, wardrobes, fully furnished kitchen. Electric oven, washing machine included.

The flat is available from the 11th of April 2015, the deposit is 12,000 Czk

Property Characteristics

Listing ID371193
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space63
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.