Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 35 m² bez realitkyLublaňská, Prague - Nové Město

Lublaňská, Prague - Nové MěstoPartially equipped
Monthly rentCZK 5,700

+ Poplatky za službyCZK 1,300


Hledám za sebe náhradu do garsoniery na Lublaňské v Praze Novém Městě.Jedná se o bytové družstvo a nová smlouva se sepisuje v Lednu 2010.Vzhledem k tomu,že odcházím již teď,smlouva by se jen přepsala na jiné jméno.Byt se nachází u metrové stanice I.P.Pavlova,do centra pár minut pěšky.V bytě je lednice,kuch.linka,sprch.kout.Nájem činí 5700, záloha na elektřinu měsíčně 1300,ale částka lze i snížit. Byt je vhodný pro jednu osobu. Vratná kauce činí 12 000,kterou při odchodu nájemník dostane zpět. Foto možno mailem. K nastěhování možno dříve, záleží podle mého odchodu.

one-room flat, WC, shower bath, near metro station I.P.Pavlova. Few minutes by walk to centre. Price 5700/month.Advance payment for electric 1300/month ( its possible to lower it ). There is a fridge in this flat,kitchen unit,its also possible to leave my electric table cooker there.

Property Characteristics

Listing ID37060
LayoutSmall studio
Floor1
Floor space35
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.