Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 110 m² without real estatePrague - Holešovice

Prague - HolešovicePublic transport 1 minute of walking
Monthly rentCZK 24,000

+ Service chargesCZK 4,300
+ Refundable depositCZK 30,000


Praha, byt k pronájmu, ul. Heřmanova, 3+1, 110m², po rekonstrukci, tichá lokalita, parkování

Velmi hezký, zrekostruovaný a tichý byt se nachází ve třetím patře cihlové budovy s výtahem, s výhledem na nově opravené Řezáčovo náměstí; ulice Heřmanova, Holešovice. Byt o celkové dispozici 3+1 má dvě oddělené ložnice a nabízí výhled do korun vzrostlých stromů. Elegatní byt k pronájmu má vysoké stropy, dřevěné parkety a italskou dlažbu v koupelně. Rozvody reproduktoru, telefonu, internetu a televize po celém bytě, ve všech místnostech je možnost ovládaní intenzity osvětlení. Speciální zámek, bezpečnostní dveře. V nové kuchyni je veškeré vybavení – lednice, plynový sporák, elektrická trouba. V koupelně je pračka. Samostatné plynové topení a podlahové topení v koupelně. Možnosti parkování 100m od domu na hlidaném parkovišti, nebo v hlídaných garážích. Doslova pod okny bytu se koná každou sobotu kvalitní farmářský trh. Budova se nachází 3 min chůze od stanice metra Vltavská, kde je také tramvajové spojení včetně nočních linek. V těsné blízkosti jsou také známé a rozlehlé parky – Stromovka a Letenské sady. V okamžitém dosahu je velký počet obchodů – Albert, DM, Billa, řeznictví, pekárny, papírnictví. Velký výběr z restaurací a kaváren je do 2minut pěšky od domu. Slunný byt pro náročné se pronajímá bez nábytku.

POPLATKY: 4300 KČ (kalkulováno za 3 lidi, VODA, UKLID DOMU, SPOLEČNÁ EL., ODPAD). SMLOUVA NA EL. A PLYN SE PŘEVÁDÍ NA NÁJEMNÍKA, ODHADEM SPOTŘEBA 1800 KČ ZA PLYN A ELEKTŘINU DOHROMADY.

Prague apartment to rent Heřmanova St, 3+1, 110m², renovated, quiet location, parking

Very nice and quiet, renovated apartment for rent is situated on the third floor of a brick building with an elevator, it is situated on the newly repaired square; Heřmanova street, Holesovice. Flat 3+1 has two separate bedrooms and offers a view into the tops of trees. This sunny apartment for rent has high ceilings, wooden floors and Italian tiles in the bathroom. Speaker wiring, telephone and TV throughout the apartment, all rooms offer the ability to control light intensity. Special lock, security door. The new kitchen has all the amenities – refrigerator, gas stove, electric oven. In the bathroom is bathtube and washing machine. Individual gas heating. Options parking 100m from the house in a guarded parking or in garages (extra fees). The building is located 3 minutes walk from the subway station Vltavská, where is also a tram connection, including night lines. In close proximity are well known large parks – Stromovka and Letna. Within 5 mins range you can find large number of shops – Albert, DM, Billa, butchers, bakeries, stationery. Large selection of restaurants, stylish cafes, theatres and cinema are within 2 minutes walk from the house. Sunny apartment is rented without furniture.

CHARGES: 4300 KČ (calculated for 3 people, WATER, BUILDING CLEANING, TRASH). APPARTMENT ELECTRICITY AND GAS CONTRACTS ARE DIRECTLY ON TENANT, APPROXIMATELY GAS AND EL. ALL TOGETHER APPROXIMATELY 1800 KČ.

Property Characteristics

Listing ID370459
Layout3+1
Available from01/06/2021
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha110
Fully furnishedUnfurnished
Floor3
Building typeBrick
AgeOver 50 years
ReconstructionInterior

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportŘezáčovo náměstí
\uD83D\uDEB6 128 m (2 min)
Post officePraha 7
\uD83D\uDE98 1,259 m (2 min)
ShopPotraviny
\uD83D\uDEB6 77 m (1 min)
BankOberbank
\uD83D\uDEB6 157 m (2 min)
RestaurantHolešovická sedma
\uD83D\uDEB6 96 m (1 min)
PharmacyU svatého Antonína
\uD83D\uDEB6 272 m (3 min)
SchoolZákladní škola Strossmayerovo náměstí
\uD83D\uDEB6 177 m (2 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 2,437 m (4 min)
Sports fieldRunning Mall
\uD83D\uDEB6 470 m (6 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 784 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.