Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 39 m² without real estateMusilova, Brno - Husovice, Jihomoravský Region

Musilova, Brno - Husovice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Service chargesCZK 2,800
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk (novostavba z roku 2014) s podzemním parkovacím místem na okraji centra Brna. Jedná se o klidnou lokalitu v blízkosti MHD (tram č. 4, 5 + noční spoje, 10 minut na hl. nádraží, 15 minut na Českou) a dobrou dostupností na hlavní silniční tahy (D1, Svitavy, brněnský okruh). V okolí je dobrá občanská vybavenost (obchod, restaurace, lékárna atd.).

Byt je celkově vybaven kuchyňskou linkou (indukční deska, lednička, myčka, horkovzdušná trouba), jídelním stolem, pohovkou, velkou skříní, komodou a venkovním posezením na slunném balkóně (orientace na jih). Koupelna je vybavena sprchovým koutem s tropickým deštěm, toaletou a pračkou.

K bytu je k dispozici uzavřený úložný box v půdních prostorách o výměře 7 m2, podzemní parkovací stání , výtah a možnost využívání prostor vnitrobloku.

Cena měsíčního nájmu bytu včetně podzemního parkovacího stání a úložného boxu 13300kč včetně poplatků za služby (voda, elektřina, internet, úklid společných prostor, teplo).

RK nepsat.

Property Characteristics

Listing ID369968
LayoutStudio
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha39
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.