Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 75 m² bez realitkyVoskovcova, Prague - Hlubočepy

Voskovcova, Prague - HlubočepyPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 3,750


Byt po rekonstrukci, vybavený elektrospotřebiči (pračka, myčka, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, televize) a z velké části nábytkem (skříně, sedací souprava, jídelní stůl a židle...), dům s výtahem. Mhd cca 2 minuty na tramvaj i na autobus (20 min do centra, 25 min na Budějovickou). V blízkosti obchody, pošta, bankomat, poliklinika, lékárna, bazén, restaurace, škola, školka, Prokopské údolí. Klidné prostředí. Připojení na internet, kabelová TV, telefon od UPC.

Apartment after reconstruction, with domestic appliances (washing machine, stove, oven, microwave oven, fridge, dishwasher, tv) and almost fully furnished (cupboards, dressers, lounge suite, dining table, chairs...). Public transportation within short distance, approx. 2 minutes walking (connection to the center 20min, connection to Budějovická station 25 min). Supermarkets and other shops, post office, restaurants, medical center, pharmacy, swimming pool, kindergarden, school and natural park Propkopské údolí within walking distance. Calm quarter. Internet, cable TV and phone connection provided by UPC. Owners speak English, French, Spanish.

Property Characteristics

Listing ID366595
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space75
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.