Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 719 m² bez realitkyNa Polníku, Jirny - Jirny, Středočeský Region

Na Polníku, Jirny - Jirny, Středočeský Region
PriceCZK 1,941,300


Prodám slunný stavební pozemek o výměře 719 m2 za 1 941 300 Kč a druhý o výměře 685 m2 za 1 849 500 Kč v obci Nové Jirny. Možný prodej i obou sousedících pozemků dohromady. Pozemek se nachází v původní zástavbě, v krásném prostředí v blízkosti Klánovického lesa. Předností je výborná dopravní dostupnost – za 12 minut se dostanete autem na metro Černý Most, autobusem (zastávka je 200 metrů od pozemku) trvá cesta 23 minut. Za 10 minut se autem dostanete na vlakovou zastávku Praha Klánovice a odtud jste vlakem v centru (Masarykovo nádraží) za 21 minut.

Příjezd je po obecní zpevněné komunikaci. Sousední domy (pouze ze dvou stran) jsou v dostatečné vzdálenosti - je zde vítané soukromí.

Elektřina je zavedena na pozemek, plyn, voda a kanalizace jsou na hranici pozemku.

Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, pošta, zdravotní centrum) jsou v místě. Stejně tak i nákupní možnosti, které jsou navíc v nejširší nabídce v blízkém nákupním centru Černý Most. Rozsáhlé možnosti pro volný čas nabízí nejbližší okolí - Klánovický les ve vzdálenosti 400 metrů od pozemku, cyklostezky, značené turistické stezky, fotbalová hřiště, tenisové kurty, několik golfových hřišť v okolí - Černý most, Mstětice, Stará Boleslav). Jeden kilometr od pozemku se nachází velmi pěkné, moderní koupaliště.

Property Characteristics

Listing ID366282
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space719
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.