Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 48 m² bez realitkyBratří Venclíků, Prague - Černý Most

Reserved
Bratří Venclíků, Prague - Černý Most
PriceCZK 2,450,000


Prodej bytu1+1 ve 3. NP (2. patro) panelové budovy s dvěma výtahy v ul. Bratří Venclíků 1074/10, Praha 9 - Černý Most.

Celková výměra bytu včetně příslušenství činí 48 m2 (kuchyň 9 m2, obývací pokoj 25,3 m2, předsín 5,8 m2, koupelna 2,4 m2, WC 1 m2, lodžie 3,2m2, sklep 1,2 m2). Orientce bytu a oken na východ. Byt je v původním stavu (tj. okna, dveře, štuky, podlahy, skříně, bytové jádro, rozvody elektřiny atd., vyjma kuchyně, kde je položena plovoucí podlaha a zabudována novější kuchyňská linka - viz foto). Výhodou jsou nizké náklady - cca 2500 Kč (zahrnuje: vodu, teplo, výtah, úklid, osvětlení společných prostor, odvoz odpadu, správu, pojištění a fond oprav) + elektřina a plyn.

Samotný dům je po rekonstrukci (zateplení, fasáda, okna ve společných prostorech, střecha, částečně stoupačky, vstupní dveře, výtahy, plastová okna ve společných prostorech).

Metro B - stanice Rajská zahrada a autobuová zastávka přímo před domem. V místě je jinak veškerá občanská vybavenost (Supermarket Albert přes ulici, v domě večerka, úřad, poliklinika, pošta, mateřská i základní škola, restaurace, další obchody i služby). Obchodní centrum ČM, IKEA atd. nedaleko.

Byt vhodný pro rekonstrukci. Přiložení fotografie již neodpovídají skutečnosti, byly započaty, avšak nedokončeny drobné stavební úpravy. Nábytek již odvezen (vyjma kuchyňské linky).

RK ani jiní zprostředkotavetelé nekontaktovat. Vydávání se za zájmce o byt apod. je zcela nadbytečné. Jedná se o ztrátu jak Vašeho, tak mého času.

Property Characteristics

Listing ID363692
Layout1 bedroom
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space48
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.