Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² bez realitkyPernerova, Prague - Karlín

Pernerova, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 12,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízím k pronájmu moderní byt 1+kk - 25m2, s vestavěným patrem na spaní o výměře 12m2 v Praze 8 – Karlín, ul. Pernerova. Byt je po kompletní rekonstrukci a zařízený.

Nová kuchyňská linka v lesku s vestavnými spotřebiči na míru, sporák, lednice, trouba, mikrovlnná trouba. Dále je k dispozici pračka, v patře postel, skříňky, televize, kompletně zařízeno nábytkem (sedačka, stolek, poličky, skříně). V koupelně je WC a sprchový kout. Topení WAW a elektrický bojler pro ohřev vody.

Vchod do domu ze dvora, čistý a klidný dům. Vynikající dostupnost do centra – v pěší dostupnosti metro Křižíkova, Florenc. Karlínské náměstí - pravidelné farmářské trhy, v okolí bezpočet kaváren, restaurací, blízko k Vltavě a na Vítkov, veškerá občanská vybavenost. Pouze pro 1 osobu, slušnou a pracující osobu, nekuřáka, bez zvířat. Nájem minimálně na 1 rok. IHNED

Cena: 12.500,-Kč měsíční nájem + cca 3.000,-Kč měsíční poplatky a zálohy na energie. Kauce 25.000. pouze volat 777 940 743

Property Characteristics

Listing ID362990
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.