Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 255 m² without real estatePráčská, Prague - Záběhlice

Práčská, Prague - Záběhlice
Monthly rentCZK 66,300

+ Service chargesCZK 7,235


Nabízím pronájem obchodního prostoru na adrese Práčská 8f, který lze využít jako prodejnu potravin, restauraci, lékárnu, vzorkovou prodejnu apod. Jedná se o přizemní prostor, o rozloze 255 m2, s výlohami kolem dokola celého prostoru, se dvěma vstupy. Prostor je rozdělen na prodejnu – 216 m2, sklad a kancelař - 39 m2. Prostor vybudovaný v rámci bytové výstavby (cca 220 jednotek), přimo u domu je stanice autobusu Záběhlická škola, přímo naproti tomuto projektu je velké sídliště. Zajímavstí je, že nejbližší supermarket či restaurace se nachází několik stanic autobusem, což zvyšuje prestiž tohoto obchodního prostoru.

Cena je 260 Kč/1 m2 + DPH, neplatíte odstupné, ani provizi, pouze vratnou kauci 3 měsiční nájmy. Volný od 1.01.2017. Výslovně si nepřeji být kontaktován zprostředkovateli. Tel: 775423474 Email: rostkon@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID361598
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru255
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.