Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Small studio • 18 m² without real estateCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 3,900


V rámci mimořádné akce POKOJ JEN PRO SEBE O PRÁZDNINÁCH nabízíme na období červenec-srpen 2015 pronájem 2-lůžkových pokojů pro 1 osobu v areálu studentského bydlení WIND point, blízko centra Brna za mimořádně výhodnou cenu!

V ceně je připojení k internetu, sociální zařízení společné pro 2 pokoje (sprchový kout, záchod), nové vybavení, kuchyňka na patře.

WIND point je moderní komunitní studentské bydlení s celkovou kapacitou 152 lůžek. Najdete u nás nejen zrekonstruované a moderně vybavené pokoje, ale hlavně příjemnou atmosféru bez zbytečných omezení a spoustu doplňkových služeb, a také vnitroblok s příjemným posezením, klubovnu, 2 sklípky a také posilovnu a kolárnu. Vysokorychlostní internet je na všech pokojích zdarma a najdete zde také prádelnu se sušičkou. Přímo naproti vchodu je frekventovaná zastávka tramvaje a supermarket, v blízkém okolí bezpočet restaurací, barů a další infrastruktura. V ceně je i výměna ložního prádla každých 14 dnů. Vstup je přes recepci na čipové karty, objekt je zabezpečen kamerovým systémem.

HOLIDAY DISCOUNTS!

During the holidays (July-August) we offer a double room for one person for a DISCOUT PRICE!

The price includes the Internet connection, common sanitary facilities for 2 rooms (shower stall, toilet), new equipment, kitchen on floor.

Property Characteristics

Listing ID359437
LayoutSmall studio
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha18
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.