Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 28 m² bez realitkyStaroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

Reserved
Staroměstské náměstí, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000
+ Vratná kauceCZK 18,000


V nově zrekonstruovaném bytovém domě U Písaře přímo na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi nabízíme nebytový prostor o velikosti cca 28 m2, včetně hygienického zázemí. Vhodný pro maloobchodní provozovnu nebo kancelář. Prostor je připraven. Elektroměr bude přepsán přímo na provozovatele, vodné fakturováno dle skutečné spotřeby.

Dům je na zrekonstruovaném náměstí v historickém centru Mladé Boleslavi, vedle kavárny "...škoda nezajít" v blízkosti vodotrysků a modelu řeky, kde si často hrají děti. V okolí je i magistrát města, přes den velký pohyb lidí, pošta, úřady, byty, parkování.

Město náměstí hodně podporuje, každý pátek jsou místo vodotrysků farmářské trhy, startují tam různé závody, konají se městské akce, advent, koncerty..

Jedná se o světlý prostor s klenbou, prostor má vstup přes nový hodně prosklený dubový výkladec, který lze v noci osvětlit. Vývěsní štít k dispozici.

Hledáme dlouhodobého nájemce, hodně nám záleží na tom, aby se provoz hodil k našemu domu:)

V případě zájmu nás prosím kontaktujte písemně. Cena k jednání.

Property Characteristics

Listing ID354013
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space28
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.