Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² bez realitkyPodle Kačerova, Prague - Michle

Reserved
Podle Kačerova, Prague - MichlePartially equipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Vratná kauceCZK 11,000


Pronajmu byt 1+kk (oficiálně 1+1 - v oddělené (malé) kuchyňce je okno). Přízemí se zamřížovanou lodžií (vchod do domu má 4 schody). Orientace na jižní stranu, slunný a útulný byt s výhledem na trávník a slepou ulici s minimálním provozem, klidné prostředí. Pěšky 5 min. na metro Kačerov nebo 2 minuty zast.bus (V zápolí) případně 10 min. pěšky k Brumlovka business centre. Po nedávné rekonstrukci (plovoucí podlaha v pokoji, dlažba v kuchyni, předsíni a koupelně, obklady v koupelně, nová plastová okna vč. žaluzií. Zánovní: plynová varná deska a lednice. Pokoj je vybaven pouze nábytkem na fotkách (2 skříňky a polička), bez postele a sedačky.

V předsíni prostorná vestavná skříň. V koupelně vana 120 cm, připojení na pračku, WC a umyvadlo. Cena je finální včetně všech poplatků a energií. K dispozici od prosince 2019. Vhodný pouze pro max 2 osoby, preferuji nekuřáka a požaduji klidného a tichého nájemníka (dům je klidný). Kauce 1x měsíční nájem splatná spolu s nájmem na první měsíc při podpisu smlouvy (s platnosti na min 1 rok). Prohlídka je možná v pracovní dny mezi 8:00 a 17:00 a to až začátkem prosince.

Rent a small flat (one room + separated small kitchen + bathroom) in the groundfloor. Barred loggia, in silent area just 10 min. walk to Brumlovka business centre or 5 min. to metro station Kacerov. Fixed price 11.000,- CZK/month including all services!

Property Characteristics

Listing ID348322
LayoutStudio
Available from01/12/2019
OwnershipPersonal
EPCD
ReconstructionInterior
Floor space25
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
DesigneStandard

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.